Kapcsolat

Kiss-Vásárhelyi Éva

gyermekpszichológus,

klinikai szakpszichológus

Email: vasarhelyieva@gmail.com

Magamról

Kedves Látogató!

Üdvözlöm honlapomon!       
                            

Kiss-Vásárhelyi Éva vagyok, klinikai szakpszichológus, gyermekpszichológus.

A Debreceni Egyetem pszichológia szakán diplomáztam 2007-ben.  

A pszichológus diploma megszerzése után az újfehértói pedagógiai szakszolgálatnál kezdtem el dolgozni. Itt 3-18 éves korú pszichés problémákkal küzdő  gyermekekkel és fiatalokkal foglalkoztam (érzelmi zavarok, magatartás zavarok, tanulási problémák stb). Mellette jelentkeztem a DEOEC-en a klinikai szakképzésre, így folytatva tanulmányaimat. 2011-ban sikeresen szakvizsgáztam, így klinikai és mentálhigiéniai gyermek- és ifjúsági szakpszichológus lettem.

Közben munkahelyet váltottam, 11 éve a Kenézy Gyula Kórház és Rendelőintézet Gyermekpszichiátriai Szakrendelésén dolgozom (az ambuláns részén).  Itt szintén kisebb-nagyobb gyermekekkel, kamaszokkal és a szüleikkel foglalkozom. Pszichológiai vizsgálatokat és pszichoterápiás munkát végzek. A pszichés tünetek nagyon széles skálájával találkozom a munkám során, így az elmúlt években nagyon sok tapasztalatot gyűjtöttem, sokat tanultam a kollégáimtól is. 

A szakképzés közben és után is tanultam folyamatosan, elvégeztem a családterápiás képzés elméleti részét, majd hosszú évekig jártam pszichodráma önismereti csoportba, ahol végül pszichodráma asszisztensi végzettséget is szereztem. Aztán elvégeztem a gyermekintegratív képzést, ami szintén nagy hatással volt a szakmai szemléletemre. Sok olyan módszert tanultam itt, amit a terápiás munkám szolgálatába tudok állítani.

Az anyává válás folyamatában rengeteget tanultam a gyermeki ès szülői lèlek működèsèről. 

Szemléletem alapvetően családközpontú, úgy gondolom, hogy a gyermek pszichés egészségének helyreállításához a szülőkkel folytatott hatékony együttműködésre van szükség. Legfontosabb szempontom mindig a gyermek érdekének figyelembe vétele, az ő támogatása, pszichológiai eszközökkel való segítése.

Várom jelentkezését magánrendelésemen, amennyiben szülőként elbizonytalanodott, vagy gyermekénél olyan problémát, tünetet tapasztal, amelynek megértéséhez és megoldásához gyermekpszichológus segítségét szeretné igénybe venni.